top of page
Logo-Bol.png

Optimalisatie van campagne assignment en status proces met Monday.com voor Bol.com

Van twijfels naar triomf: ontdek hoe Monday.com Bol.com's campagnemanagement heeft getransformeerd en indrukwekkende resultaten heeft geleverd.

bol.com.webp

Opdracht

Onze opdracht was om het campagne assignment en status proces te optimaliseren binnen het team door het implementeren van Monday.com. Het doel was om het inefficiënte gebruik van FTE voor onnodige vergaderingen te verminderen en een gestroomlijnd werkproces te creëren.

Uitdagingen

We werden geconfronteerd met verschillende uitdagingen, waaronder het overtuigen van sceptische werknemers, het vrijmaken van het benodigde budget, het verkrijgen van juridische goedkeuring, het inrichten van het technische en praktische proces, en het overdragen van ownership aan het team.

Werkwijze

Om deze uitdagingen aan te pakken, hebben we een projectmanager binnen het team aangesteld om het proces te leiden. We hebben de velden in Monday.com zorgvuldig gemapt om een naadloze connectie tussen verschillende systemen mogelijk te maken. Na het importeren van de eerste batch gegevens, hebben we een schaduwperiode doorlopen en vervolgens de go gekregen van het team om volledig over te stappen op Monday.com.

bol.com office.jpg

Resultaten

Dankzij de optimalisatie van het campagne assignment en status proces met Monday.com hebben we indrukwekkende resultaten behaald. De wekelijkse vergadering van 1,5 uur voor 6 personen kon worden geschrapt, wat resulteerde in een tijdsbesparing van 20%. Het team had nu realtime inzage in de status van campagnes en de campagne manager kon het werk beter controleren met minder kans op fouten. Daarnaast werd de taakverdeling duidelijker en werden interne werkprocessen gestandaardiseerd en efficiënter.

 

De optimalisatie van het campagne assignment en status proces met Monday.com heeft niet alleen geleid tot aanzienlijke tijdsbesparingen, maar heeft ook gezorgd voor meer controle, minder fouten en een verbeterde samenwerking binnen het team.

Onze Cases

Optimalisatie van campagne assignment en status proces met Monday.com voor Bol.com

Optimalisatie van audience data door het combineren van AH Media Services en Bol.com

Optimalisatie van beschikbare inventory en vermindering van campagne/netwerk executietijd voor Kieskeurig.nl

Op zoek naar experts in
Ad Operations?
Een stap naar flexibiliteit en efficiëntie: outsourcing met
AdOps as a Service!

Times square.jpeg
bottom of page