top of page

AdOps as a Service; Een nieuw tijdperk in digitale advertentie-operaties


adopshub.

Digital Elephants, een bedrijf op het gebied van digitale marketing, maakt vandaag met trots de lancering bekend van hun nieuwe website adopshub.nl. Dit markeert een belangrijke mijlpaal in de groei en uitbreiding van hun propositie en service mogelijkheden.

adopshub. Is ontstaan uit de samenwerking tussen de founders Douwe de Jonge en Stefan Colijn, die reeds bekend zijn onder de naam Digital Elephants. Met hun gezamenlijke ervaring en succesvolle track record in de digitale advertentie-operaties hebben zij besloten om hun propositie verder uit te breiden en verder te gaan onder een nieuw merk dat zich specifiek richt op ad operations.

Als oprichters van Digital Elephants hebben Douwe de Jonge en Stefan Colijn jarenlang samengewerkt om de advertentie-operaties van hun klanten te optimaliseren. Met adopshub. gaan zij een stap verder door een gespecialiseerde hub te creëren die uitgevers, adverteerders en mediabureaus voorziet van hoogwaardige campagne management diensten volgens een beproefde methodiek.

"Douwe en ik zijn verheugd om adopshub. te introduceren als het merk voor Ad Operations activiteiten naar klanten, partners en de industrie", aldus Stefan Colijn, mede-oprichter van adopshub.. "Onze nieuwe website en uitgebreide serviceaanbod stellen ons in staat om nog beter tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten in de snel evoluerende digitale advertentie-industrie."

adopshub. Biedt een breed scala aan diensten, waaronder inventory management, campagne management, optimalisatie, rapportage en een uitgebreide service voor verschillende mediatypen als online display, online video, mobile, social media, retail media, paid search, digital audio en digital out of home. Of het nu gaat om het beheren van display-advertenties, het optimaliseren van videocontent of het inzetten van effectieve mobiele advertenties, adopshub. heeft de expertise en ervaring om klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun campagnedoelstellingen. Met een diepgaande kennis van elk mediatype en een bewezen track record in het leveren van succesvolle resultaten, kunnen klanten vertrouwen op adopshub. als hun betrouwbare nearshore partner in het realiseren van effectieve digitale advertentiecampagnes.

"Dit is een spannende tijd voor adopshub. en onze klanten", voegt Douwe de Jonge, mede-oprichter van adopshub., toe. "AdOps as a Service stelt ons in staat om de digitale advertentie-operaties van onze klanten naar een hoger niveau te tillen. We zijn klaar om hen te helpen groeien en succesvol te zijn in deze dynamische industrie."

Met de lancering van de nieuwe adopshub.-website zet Digital Elephants een belangrijke stap in de evolutie van digitale advertentie-operaties. Klanten kunnen nu profiteren van de expertise, ervaring en toewijding van adopshub. om hun campagnes effectief en efficiënt te beheren.

Voor meer informatie over adopshub. en hun uitgebreide dienstenaanbod, bezoek de nieuwe website op www.adopshub.nl. Einde persbericht

-------------------------------------------------------------- Voor meer informatie kunt u contact opnemen met;

Douwe de Jonge douwe@adopshub.nl

085-0600385bottom of page