top of page
adopshub._campagne.png

Over Ons

Onze ervaring heeft geleid tot vele 'olifantenpaadjes' die tot op de dag van vandaag worden gebruikt om in korte tijd van een effectief proces een efficiënt proces maken.

Onze drive is het besef dat elke uitdaging het hoofd kan worden geboden, en hebben we geleerd dat elke uitdaging een oplossing nodig heeft.

Historie en Vision

adopshub. heeft een rijke historie en een duidelijke visie die gebaseerd is op bijna veertig jaar gezamenlijke ervaring in het speelveld van digitale marketing, technologie, media en advertising in het bijzonder.

Expertise en Ervaringen

Wij creëren voor elke klant een speciale klantomgeving, waar we processen, templates, werkdocumenten en meer onderbrengen, zodat duidelijk is hoe we samenwerken. Onze Ad Operation managers zorgen voor een grondige controle van lopende campagnes, identificeren optimalisatiemogelijkheden en plannen evaluaties voor specifieke campagnes.

GettyImages-1189049975.jpeg

Het Team

Gedreven en Enthousiaste Professionals Staan Voor je Klaar!

Stefan.jpg
Stefan Colijn

Stefan is een doorgewinterde professional met maar liefst 17 jaar ervaring binnen de digitale advertentie industrie.

 

Hij heeft een uitgebreide expertise en heeft gewerkt voor bedrijven zoals GroupM, Sanoma, DPG, OMS, Talpa Network, BNR Nieuwsradio en Bol.com.

Naast het complete spectrum dat adopshub. aanbiedt, loopt Stefan extra warm voor Digital Audio als advertentievorm en procesefficiëntie- en -optimalisatietrajecten.

Dit wist je waarschijnlijk niet: Als vrijwilliger bij de Reddingsbrigade in Zandvoort, toont Stefan niet alleen zijn professionaliteit, maar ook zijn betrokkenheid bij het risico van de veiligheid op het strand.

Co-Founder

  • LinkedIn
Douwe.jpg
Douwe de Jonge

Douwe heeft 20 jaar ervaring in de industrie. Zijn carrière bracht hem bij DQ&A, Ematters en Hachette Filipacchi’s Quote Media, voordat hij in 2012 voor zichzelf begon.

Hij is een expert in de Ad Manager’s admin functionaliteiten die te maken hebben met implementatie, integratie en optimalisatie. Hij is ook een specialist in AdVendio, het Salesforce powered Omnichannel Advertising Management Platform.

Dit wist je waarschijnlijk niet: Douwe is een Champagne aficionado en importeert deze sprankelende godendrank zelf ook rechtstreeks uit Frankrijk. Vraag hem dus naar de beste bubbels voor welke gelegenheid dan ook!

Co-Founder

  • LinkedIn
Bij adopshub. omarmen we een bedrijfscultuur die gedreven wordt door innovatie, samenwerking en flexibiliteit. We streven naar een inclusieve omgeving waarin diversiteit en persoonlijke groei worden gestimuleerd.
Platform Partners

Join Us!

We zijn altijd op zoek naar talent om onze steeds groeiende klantengroep te servicen! Dit doen we met vaste krachten, maar ook met freelancers. Ontdek inspirerende mogelijkheden en sluit je aan bij ons team van getalenteerde professionals.

ABCOUDE/AMSTERDAM

ABCOUDE/AMSTERDAM

bottom of page