top of page

Voor Wie

Door middel van nauwe samenwerking en constante optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw digitale advertising strategie succesvol wordt uitgevoerd en je de gewenste resultaten behaalt.

Demand Side

Als adverteerder of mediabureau begrijp je hoe belangrijk het is om je campagne doelstellingen te behalen en de efficiëntie van je digitale advertising te optimaliseren.
 

Met ons ervaren team van professionals staan we voor je klaar, helpen we je met je personeelsvoorziening en zorgen we voor een succesvolle samenwerking.

Sell Side

Als uitgever of netwerk begrijp je het belang van effectieve digitale advertising en efficiënte campagne management processen om je omzetdoelstellingen te behalen en je bedrijfsresultaten te optimaliseren.

 

Bij adopshub. zijn we jouw betrouwbare partner, waarbij we samenwerken om de efficiency van jouw digitale advertentieprocessen te verbeteren

Services

Wij bieden een all-in service die alle aspesten van digitale advertising omvat. Met de adopshub. methodiek en processen zorgen we ervoor dat elk onderdeel de juisie aandacht krijgt, waardoor we consistentie en kwaliteit leveren.


Ontdek hoe we jouw digitale advertising naar nieuwe hoogten tillen, met AdOps as a Service!

digitale media.jpeg
Inventory Management

Verbeter je campagnes met onze geavanceerde voorraadbeheeroplossing. Vereenvoudig en optimaliseer het reserveringsproces, beheer je inventory moeiteloos en voorspel beschikbaarheid voor maximale campagne-uitvoering en rendement. Versterk jouw strategie met adopshub.'s krachtige voorraadbeheer. Ontdek vandaag nog hoe wij je kunnen helpen.

Campaign Management

Ontdek onze volledige strategische ondersteuning, van campagneplanning tot afsluiting. Naadloze reservering en monitoring van campagnes. Gedegen controle van creatieve materialen, efficiënte Q&A over creatief materiaal en grondige rapportage van elke campagnefase. Bereik succes met adopshub.'s complete campagnebeheer.

Coomunicatie & Dashboards

Blijf volledig in controle met adopshub.'s krachtige tools: van snelle creatieve checks en vlotte campagnereserveringen tot real-time inzicht in prestaties. Monitor netwerkdomeinen, bekijk voorraden en ontvang waardevolle feedback, allemaal binnen handbereik voor naadloze en transparante campagnebeheer.

Onze Klanten

Cases

Laat je inspireren door de verschillende cases en testimonies en krijg een dieper inzicht in de waarde die we kunnen bieden voor jouw bedrijf.

Optimalisatie van campagne assignment en status proces met Monday.com voor Bol.com

Optimalisatie van audience data door het combineren van AH Media Services en Bol.com

Optimalisatie van beschikbare inventory en vermindering van campagne/netwerk executietijd voor Kieskeurig.nl

Op zoek naar experts in
Ad Operations?
Een stap naar flexibiliteit en efficiëntie: outsourcing met
AdOps as a Service!

Times square.jpeg
bottom of page