top of page

Onze Services

Met ons als betrouwbare partner hoef je je geen zorgen te maken over het vinden en behouden van Ad Operations personeel. Wij staan klaar om je te ondersteunen en jouw bedrijf te helpen groeien zonder de belemmeringen van personeelswerving.

Nearshoring

We begrijpen dat je bedrijf soms extra Ad Operations capaciteit nodig heeft vanwege groei, onderbezetting of andere redenen.

Bij adopshub. geloven we in 'Nearshoring' in de ware zin van het woord. Onze locatie bevindt zich in Abcoude, vlak bij Amsterdam. Dit betekent dat we dichtbij zijn, Nederlands spreken en een lokale, betrouwbare partner zijn voor jouw Ad Operations behoeften.

services.jpeg
Services image 500x500.png

Staffing

Het vinden van professionals met de juiste expertise en ervaring in dit specifieke vakgebied kan tijdrovend en kostbaar zijn.

Of je nu behoefte hebt aan tijdelijke ondersteuning tijdens piekperiodes of aan een langetermijnpartner voor je Ad Operations, wij zorgen voor de benodigde expertise zonder dat je zelf hoeft te werven en trainen.

Als gerenommeerd bedrijf in de digitale media, reclame en ad operations kunnen wij een geïntegreerde en gestroomlijnde aanpak bieden. In tegenstelling tot het coördineren van verschillende freelancers, heb je bij ons één centraal aanspreekpunt voor al jouw behoeften.

Media

Met een uitgebreide expertise en ervaring in de digitale media-industrie, kan adopshub. moeiteloos alle mogelijke media-typen faciliteren. Hierdoor kunnen we een complete en multi-channel oplossing bieden.

Online Display

Mobile

Social Media

Sponsored Products

Search

Omni Channel

Online Video

Native

Retail Media

Marketplaces

Digital Audio

DooH

Addressable TV

Campagne

We zijn in staat om diverse soorten campagnes en ad-placements te ondersteunen, ongeacht de grootte, complexiteit, budget of looptijd.

Retargeting

Device Targeting

Audience Targeting

GEO-Fencing

Contextual Targeting

Behavioural Targeting

Services
digitale media.jpeg
Inventory Management

Verbeter je campagnes met onze geavanceerde voorraadbeheeroplossing. Vereenvoudig en optimaliseer het reserveringsproces, beheer je inventory moeiteloos en voorspel beschikbaarheid voor maximale campagne-uitvoering en rendement. Versterk jouw strategie met adopshub.'s krachtige voorraadbeheer. Ontdek vandaag nog hoe wij je kunnen helpen.

Campaign Management

Ontdek onze volledige strategische ondersteuning, van campagneplanning tot afsluiting. Naadloze reservering en monitoring van campagnes. Gedegen controle van creatieve materialen, efficiënte Q&A over creatief materiaal en grondige rapportage van elke campagnefase. Bereik succes met adopshub.'s complete campagnebeheer.

Communicatie & Dashboards

Blijf volledig in controle met adopshub.'s krachtige tools: van snelle creatieve checks en vlotte campagnereserveringen tot real-time inzicht in prestaties. Monitor netwerkdomeinen, bekijk voorraden en ontvang waardevolle feedback, allemaal binnen handbereik voor naadloze en transparante campagnebeheer.

Extra Services

Campagne Status Dashboard

Real-time status inzicht in lopende campagnes via Monday.com voor volledige transparantie.

Campagne Performance Dashboard

Real-time inzicht in de resultaten van lopende campagnes via Google LookerStudio.

Network Dashboard

Inzicht in netwerkdomeinen en metingen zoals viewability/CTR, ad requests/opbrengsten per positie/kanaal.

Materiaal Portal

Specificaties, uploadmogelijkheden en status van het materiaal binnen handbereik.

Inventory Forecast Dashboard

Duidelijk overzicht van beschikbare voorraad op verschillende domeinen.

Netwerk Migraties en Setup

Flexibele netwerkconfiguraties of migratie op maat, tijdens een opdracht.

Network Health Scan

Identificatie van onbenutte mogelijkheden door verkeerde setup/deployment/focus op sales, etc.

Trainingen

Profiteer van onze uitgebreide trainingsmogelijkheden om jouw en je team kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien in het vakgebied van Ad Operations.

Workshops

Leer hoe je je Ad Operations activiteiten combineert met marketingtechnieken. Met als doel: betere usability, meer conversies en betere resultaten.

Platform Partners

Cases

Laat je inspireren door de verschillende cases en testimonies en krijg een dieper inzicht in de waarde die we kunnen bieden voor jouw bedrijf.

Optimalisatie van campagne assignment en status proces met Monday.com voor Bol.com

Optimalisatie van audience data door het combineren van AH Media Services en Bol.com

Optimalisatie van beschikbare inventory en vermindering van campagne/netwerk executietijd voor Kieskeurig.nl

Neem Contact met Ons Op!

Thanks for submitting!

bottom of page